Wie is kado & ZO?

Ik ‘Mieke’ ben getrouwd met Günter en samen hebben wij twee schatten van dochters Sterre en Lente. Ik ben leerkracht, en ja, dat is echt een passie voor mij. Werken met kinderen, iets kunnen meegeven om hun toekomst verder uit te bouwen, dat geeft mij voldoening.

Maar ik zit ook vol creativiteit, die ik kwijt kan in feestjes geven/organiseren of zelf leuke eyecatchers maken. Mijn huisje regelmatig veranderen met nieuwe kussentjes, vaasjes en andere leuke hebbedingetjes.

Ik hou vooral van lekker eten en gezellige etentjes, een Gin Tonic of een mocktail, wandelen, fietsen, gezellige winteravonden onder een fleecedeken met een warme chocomelk, leuke tijdschriften, kookboeken, verse bloemen en zomerse avonden, daar word ik heel blij van!

Mijn gezinnetje komt op de eerste plaats, ik weet maar al te goed dat dit ooh zo belangrijk is. Ik heb zelf mijn mama (48) aan leukemie en mijn papa (65) aan kanker verloren. Ik geniet van elke dag en wacht niet om mijn (onze) dromen tot later uit te stellen.

Een winkeltje beginnen is altijd al een droom van mij geweest. Vandaar dat ik ook NU de stap zet om mijn droom waar te maken.

Benieuwd naar meer en zo?